5 tips voor eten en drinken dat je kunt serveren tijdens een tuinfeestje

Geplaatst op

Een ding wat zeker niet mag ontbreken bij een tuinfeestje is wat te snacken! Je kunt uiteraard gaan voor de blokjes kaas, plakjes salami en wat nootjes en olijven in een schaaltje, maar je kunt het veel leuker en lekkerder maken dan dat! Een mooi pluspunt is dat je waarschijnlijk wel een goede indruk achterlaat bij je familie en vrienden. Uiteraard is een zonnetje ook mooi meegenomen op een tuinfeestje, maar helaas hebben jij en ik daar geen invloed op. 

Barbecue

De klassieker van een tuinfeestje in de zomer: een barbecue! Niet heel bijzonder meer, maar oh zo lekker! Naast de lappen vlees kun je de barbecue wat specialer maken met ander soort gerechten, zoals mailskolven, gevulde portobello’s, falafelspiezen en zoete aardappel. Naast dat alle deze gerechten heerlijk zijn, zijn ze ook nog is vega en vegan! 

Cocktailmenu of/en smoothies

Naast eten mag drinken niet vergeten worden. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld 3 cocktailrecepten uit te zoeken of zelf te bedenken en deze aan te bieden op je tuinfeest?! Mocht je erg veel gasten verwachten en vind je het kopen van veel flessen drank wat duur, vraag aan je gasten of ze een fles mee willen nemen als (verjaardags)cadeau. Je kunt je vrienden vervolgens bij jou een drankje laten “bestellen” of je laat ze zelf aan de slag gaan, dan heb je meteen een leuke activiteit op je tuinfeest. 

Met hetzelfde principe kun je ook aan de slag gaan met verse smoothies. Heerlijk verfrissend en gezond!  

Sushi

Sushi is tegenwoordig populairder dan ooit. Voor veel mensen maakt het zelfs niet uit hoe laat het is, want sushi gaat er toch wel in. Maak met zijn allen jullie eigen sushi of bestel de lekkerste sushi bij Sushistation Hoofdorp

Luxe belegde broodjes

Vers belegde bolletjes met zalm, carpaccio of kaas en ham. Belegde broodjes zijn lekker en vullend. Bestel deze bij de plaatselijke bakker, slager of café of maak ze zelf! 

Zo verlaat iedereen je tuinfeest in ieder geval met een volle maag. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We publiceren interessante blogs over vakanties.

Contactgegevens

Via info @ tropical-terrace.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden