Spa, Welness & more

Geplaatst op

Je wilt heerlijk ontspannen en genieten van je welverdiende vakantie. Maar je kunt nooit van te voren weten of het precies in jouw weekje vakantie mooi weer is. Dat is vervelend.. Maar heb je er wel eens over nagedacht dat je ook al jou geniet momenten en ontspanning kunt vinden allemaal in één pand! Laat de regen je dag niet verpesten en geniet volop van alle luxe die Hotel & Wellness Zuiver te bieden heeft. Lees hier alles wat je moet weten voor een weekje weg.

Geniet van luxe baden

Uiteraard zijn er genoeg gelegenheden om lekker te kunnen badderen en dobberen. Om te beginnen is de echte start van je bezoek in een lekker voetenbad. Hierdoor zorg je dat je lichaam al een beetje klaargestoomd is voor je comfortabele bezoek. Dan zijn er natuurlijk binnen heerlijke bubbelbaden aanwezig. De bubbels zorgen eigenlijk al voor een heerlijke massage. Dompel lekker onder en geniet. Wil je helemaal lekker onderuit liggen in het warme water? Ervaar dan de heerlijke aromabaden. Je kunt een keuze maken uit munt en eucalyptus of past de kalmerende melisse beter bij jou? Maar we zijn er nog niet, want ook buiten kun je volop genieten van een whirlpool, een buitenbad van maar liefst 40 meter lang. En uiteraard de heerlijke hottub! Wil je na al die lekkere warmte afwisselen naar wat koudere temperaturen? Dan is dat zeker ook mogelijk. Zo is er een koude waterval aanwezig en kun je je laten onderdompelen in het dompelbad. Die overigens wel maar 14 graden is, vandaar de naam dompelbad blijf er vooral niet te lang in.. of wel.. wat jij wilt natuurlijk.

Hotels

Wil jij je ook eens goed laten verwennen en is één dag niet genoeg voor jou om de totale ontspanning te beleven? Blijf dan gerust een nachtje overnachten in één van de luxe hotelkamers van hotel spa zuiver met de beste kwaliteiten en comfort. Er zijn onwijs veel verschillende hotel kamers waar je uit kunt kiezen om jouw perfecte dag helemaal af te maken. Zo zijn er mogelijkheden om te kiezen voor een kamer met airconditioning, wifi, een bad of uitzicht op het park. En zijn er keuzes uit verschillende arrangementen om op die manier je dag zo leuk als je wilt in te plannen. Celebrate life en geniet in het mooie Hotel & Wellness Zuiver!

Gerelateerde berichten

Over ons

We publiceren interessante blogs over vakanties.

Contactgegevens

Via info @ tropical-terrace.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden